2013. december 22., vasárnap

Na a következő Hegyalja jegyet úgy néz ki ki lehet húzni a költségvetésből.

6 megjegyzés:

  1. Ingyenjegy, én még mindig félek hogy van valami csavar benne.

    VálaszTörlés
  2. Én naiv vagyok és simán elhiszem, hogy nincs csavar, ingyenes lesz a fesztivál. Azt viszont el tudom képzelni, hogy esetleg így egy nappal rövidebb (mondjuk ez is egyfajta csavar). Mellékes: egy rendezvényszervezéssel foglalkozó ismerősöm mesélte egyszer, hogy a nagyobb fesztiválok bevétel oldali költségvetésének ~40%-a származik csak belépőjegyek értékesítéséből, nagyobb része pedig reklám, vendéglátás, stb. Aztán ki tudja.

    Judit: http://hegyaljafesztival.hu/

    VálaszTörlés
  3. nekem az első gondolatom az volt, hogy úristen milyen alakok lesznek ott, ha ez ingyenes
    és hányan??

    VálaszTörlés
  4. Ez nekem is megfordult a fejemben és picit félek is a dologtól, de aztán végül is pont olan alakok lesznek ott mint én :)

    Ja és valószínűleg sokan :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ide és a tavalyihoz képest szerintem kellenek az emberek, (lehet ezért is lett ingyenes.)
      Az emberek minősége, milyensége meg szerintem az alap lesz. Nekem hiányoztak idén is a punkok a Penny, Coop elől akik aprót kértek. Minden évben olyanokat röhögtem velük, idén nem voltak már annyian. Igaz akiket névről ismerek azok ott voltak, csak már konszolidálódtak.

      Nagyon sok ismerősöm van aki szeretett volna eljönni már Hegyaljára, de eddig a bérlet/jegyárak miatt nem tudtak. Most lesz lehetőségük bele kóstolni legalább egyszer, talán később jönnek a következőkre is. Én örülök a kezdeményezésnek.

      Azért aggódom kicsit, hogy mi lesz akkor ha egy kevés c-vitamin is eljön, hogy milyen ez Hegyalja és hozzák a saját kultúrájukat, igaz én amit a sátramban szoktam hagyni azt vihetik nyugodtan. - Amúgy lopás mindig volt és lesz is, szóval vigyázunk az értékeinkre.

      Rohadt sok ember lesz, ha a fellépők is jók lesznek akkor már lehet tényleg jó lesz.

      Törlés