2014. május 6., kedd

Útközben a munkahelyem felé tudatosult bennem, hogy lassan már három hónapja ugyanazon a helyen dolgozom, valami gond van. Ráadásul önéletrajzom sincs sehova elküldve, úgyhogy esélyes a helynek még legalább 2-3 hónap. Milyen job-hopper leszek én így?

Másrészt: ma éppen Curtis Mayfield a legkirályabb ember aki valaha hangszerhez nyúlt. Lassan annyi zenét linkelek ide, egyszerűbb lenne oldalra berakni egy lejátszási listába az egészet. És milyen király lenne! Évek múlva visszahallgathatnám, hogy változott az ízlésem!

3 megjegyzés:

  1. Csináljál, nálam is van, praktice.

    VálaszTörlés
  2. Olyat akarok, ahol megjelenik kicsiben a youtube ablak, abból is úgy, hogy az egész lejátszási listát linkelje be. Na eddig ezzel nincs gond, viszont ha belinkelem a lejátszási listát, onnan kideríthető a youtube fiókom, onnan meg már midnen, szóval ilyen privacy issue-k lépnek fel.

    Ha meg valami kamu emailcímmel (pl nrnf.jimmy@gmail.com) youtube listázok, akkor valahányszor fel akarok venni egy videót a listába, át kell lépnem a másik fiókba. Szóval lustaság issue.

    VálaszTörlés
  3. Jogos, nekem is nagyon figyelni kellett,hogy nehogy a saját fiókomból toljam a linkeket és kiderüljön ki vagyok. DE! Aki a SAP-nál dolgozott, annak szerintem gyorsan jár az agya meg a keze.

    VálaszTörlés