2014. július 5., szombat

Koraeste fogtam magam és kitekertem a világból Szentendrére. Nem is mentem rossz tempót, nagyjából 17:50 körül indultam és 21:37-kor már ismét az internetet bújtam. Ebbe a szűk négy órába belefért még két nassolós megállás, pár eltévedés, sorbanállás a Sparban és persze egy sör a dunaparton.

6 megjegyzés:

  1. kb két óra alatt el lehet biciklizni Szentendrére? hol mentél? és mennyire szupergyorsan? :D

    VálaszTörlés
  2. Én kb a moszkváról indultam, onnan a szentendrei Spar google maps szerint 25km, ha erdőn keresztül (van kiépített út) és dunaparton megyünk. Ennek azért bőven bele kell férnie két órába :)

    Majdnem végig van biciklis út, az erdőben sem gáz a dolog, viszont utána van egy kb 2 km-es rész, ahol nagyon kátyús falusi aszfalton kell haladni, így országútival nem ajánlott. Amúgy tényleg nem vészes, bátran ajánlom bármely kocabringásnak mint jómagam. Eltévedni se nagyon lehet, mert 5 percenként úgyis találkozik az ember egy másik bringással.

    VálaszTörlés
  3. városi bicajod van nem országúti!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom-tudom. Úgy értettem a kommentet, hogy országúti bicajjal nem ajánlanám, nna.

      Törlés
    2. és akkor én, a dilettáns meg kell kérdeznem, mi az, hogy országúti bicaj?! :D

      Törlés
    3. Sajnos erre én sem tudok kézzel fogható választ adni és így kénytelen leszek bunkó módon azt mondani, hogy wikipédián biztos fent van :) :(

      Szerintem a lényegi eltérés az az, hogy országútin max kb 2 centi széles a külső gumi, míg városin azért vastagabb. Illetve országútin általában direkt alacsonyan/begörnyedősen van a kormány, hogy így is csökkenjen a légellenállása a cuccnak.

      Törlés