2014. január 16., csütörtök

Az a helyzet, hogy go van. Délelőtt meló közben hívott a HR-es kisasszony, hogy így-úgy-amúgy blabla, szeretnének alkalmazni. Ami így oké, király, nagyon király mert nemcsak hogy sokkal jobban érdekel, amit ott kellene csinálni, hanem majdnem másfélszer annyit is fizet és közelebb is van egy bő 10 perccel, mint a jelenlegi hely. Szóval ez eddig no brainer.

Ami viszont picit gyanús, meg egyáltalán, milyen magatartás ez, hogy bármiféle teszt és személyes interjú nélkül leokéznak, baszki. Ok, igaz, hogy rendesen szétszopattak telefonon négyszer is, de azért mégis... A cég le van nyomozva, komoly hely, amiről azt olvastam alaposan megnézik kit vesznek fel, ezzel szemben azért ez így fura. Na meg egyáltalán, mennyire lehet komoly egy olyan hely, amely engem alkalmazna, haha.

Sikerült azért hétfőre ledumálnom egy protokoll jelegű személyes kört, hogy legalább lássam az irodát és a helyi arcokat. Majd az ott tapasztaltak alapján döntök, de valószínűleg ez már egy lefutott meccs.

Váltás-váltás. Albérletet is váltok, igaz még nincs hova, de van három hetem találni, sima ügy. Igazából úgy ahogy van, vissza kellene költözni az egyetem mellé. Minden van ott, legjobb környék, második otthonom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése