2014. június 23., hétfő

Most, hogy normálisan átnézem a bringát, úgy néz ki sajnos nem csak elől, a hátsó kerékben is van egy nyolcas, igaz az talán még elviselhető. Viszont az első fék nagyon ellazult, a kerék is csálén áll és basszus még ki se tudom szedni, mert ahhoz pont nincs megfelelő kulcsom itt. Pedig igazán tudnám a pénzemet másra is költeni, de most majd legalább vigyázni fogok rá, mert baromira nem hiányzik a pénztárcámnak még egy ilyen.

Jaj, mondjuk másrészről megemlítettem a Kisfőnöknek, hogy amúgy ráérek nyáron, if you're in need of manpower, tudok fulltime dolgozni. Nem akarom nagyon elkiabálni, de az a válasz, hogy yeah, sounds good... I think Bigchief already approved this, I'm sure we can find some work for you talán bizakodásra ad okot. Szóval lehet nem csak felnicsere lesz, hanem új bicikli valami komolyabb szervíz is.

Ami nyugtlanságra ad okot, az a továbbra is kitartó, immáron fekete féltenyérni folt a combomon. Igaz persze tegnap elmentem így is kosarazni, nem rokkantam bele a dologba, de azért zavar, remélem nem csesztem szét ott semmi izmot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése